Stiahnut.sk

  • Michal

    Hry a zábava: Steam CD key zamrzne

    Dobrý deň.Mám problém s hrami zo steamu.Nedávno som si kúpil balíček hier zo stránky https://www.humblebundle.com/. Prepojil som ich zo steamom a nainštaloval.Po spustení hry mi vyskočí okno, kde sa mi zobrazí CD-key.Ten si skopírujem a kliknem na "hrať".A tu mi zamrzne PC.čakal som 15 minút a nič sa nedialo.Vedel by mi niekto poradiť,pripadne stalo sa niekomi niečo podobné?
    Ďakujem
    Michal 2.2.2014 Odpovede 3 Odpovedať

Odpovede:

  • Honza Dobrý den,
    pokud nakupujete na Humble Bundle, neměl byste mimo propojení dále potřebovat žádný Steam nebo CD key. Jaké hry jste konkrétně nakupoval? Zkontrolujte prosím, zda jste hry správně propojil.
    Honza (administrátor) 3.2.2014
  • Michal Balíček,ktorý som kúpil obsahoval hry:Overlord,Overlord2,Overlord-raising hell DLC,Dirt3,Dirt3-Showdown,Operation flashpoint-Red river,Operation flashpoint-Dragon rising,Rise of the argonauts.
    Zatiaľ som skúšal inštalovať len Dirt3,Operáciu flashpoint a Overlord,pričom pri dirt3 a operácii flashpoint som mal spomínaný problém.Overlord sa spustil bez problémov.Myslím že prepojenie som spravil správne pretože všetky hry boli v jednom balíku a teda ak by bola chyba v tom,tak by nešla žiadna hra.A ten CD-key si vypýta až keď chcem spustiť hru.
    Michal 3.2.2014
  • Honza Dobrý den,
    skrze Humble Bundle právě hry přidáváte po jedné, nikoli jako balík. Navíc je třeba, abyste byl přihlášen i do webové verze Steamu.
    Pokud se Vám však podařilo hru propojit i nainstalovat, problém bude pravděpodobně někde jinde. Zkuste restartovat PC a znovu se přihlásit jak na webu tak do klienta Steamu a postup opakovat, případně otestovat další hry.
    Honza (administrátor) 4.2.2014

Odpovedať na otázku

Meno:
Opište znaky opačně  2 d 5 6 d 1  :
 
Text:
Nejčtenější dotazy ze stejné kategorie

Stiahnuť - Kontakt - Pridanie aplikácie - RSS - Redakcia